Malerfirmaet Jan Jensen

logo-jan
Logo-dkmaler94

Udvendigt malerarbejde Nykøbing Sjælland & omegn

brush

Trænger huset eller vinduerne til ny maling

Har husets udvendige overflader, såsom vinduer, døre, facade og udhæng behov for et friskt lag maling? Vi står klar til at hjælpe med professionelle malerløsninger og sørger for at bruge de bedste materialer.

brush

Maling af facade

En flot facade giver et godt førstehåndsindtryk, men for at bevare sin kvalitet kræver det beskyttelse med den rigtige maling. Med den rigtige maling får du god dækkeevne og mulighed for at skifte farve i fremtiden.

Lad os hjælpe med at finde den rette farve til din facade og sørge for, at det færdige resultat passer ind i omgivelserne.

brush

Maling døre og vinduer

Ny maling på vinduer og døre giver et frisk udseende til ethvert hus samt beskytter træværket mod fugt og vandindtrængning. Maling er en både estetisk og effektiv behandling, der forlænger levetiden på træet.

Vejret spiller en afgørende rolle, når det kommer til udvendig maling. Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt at male i regnvejr, men temperatur og luftfugtighed påvirker også, hvor hurtigt malingen tørrer. Vi kan efter aftale gennemføre en fugtighedstest, før vi påbegynder arbejdet.

Kontakt os

Logo-dkmaler02